Onsdag 16 maj

Går upp strax efter 7. Äter frukost duschar och cyklar upp till Lasarettet. Det är dags för  ny Cytostatika laddning 3b, sen är det bara kvar 3c men den får jag efter Frankrike resan den 14 juni. Så nu blir det lite vila från cellgifterna. Efter blodtryck och koll av urinprovet är allt ok. Jag får en säng i rum 13 nu är det bra att vänta på medicinen som apoteket blandar till. Brdvid mig ligger en kille Johny, Mycket kul att ha någon att snacka med han är jätttrevlig så tiden gårlite fortare när man kan ligga och snacka. Det är mest jag som snackar är rädd att jag snackar hål i huvudet på han, men det är ok säger ha.
Efter ett tag kommer edicinen först ska antikropparna in det tar ung 0,5 timme. Sedan själva cytostatikan den droppar in i egen takt i ung 1 timme.
Idag bjöd mitt kära Landsting på luch panerad tors med potatis och rivna morötter och god sås, till efterrätt var ddet fruksallad med grädde allt var mycket gott. Tack Inga-Lill.
Vi halv 3 var det klart och jag fick ge mig av hem. Cyklar hem det är 3,5 km och det går lätt och fort. Kommer hem sover lite midag i 1 timme och en kvart. Går upp 17.00 kollar mailen. Checkar in på flyget från Skavsta till Beziers. Och börjar skriva på detta blogginlägg.

När jag cyklade em  fick jag lov att stanna och ta denna bild med mobilen. Den är tagen lite ovan vägen ung. vid Norsgården.

Nu är vitsipporna här ekologiskt kallas detta våraspekten. Då fullt av örter växer upp i lövskogen och frodas innan all löv kommer och dämpar ljustillgången tillväxten av örter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0