Kämpar vidare

Pappa kämpar vidare. Läget är stabilt just nu och Jan-Eric försöker kämpa på för att få tillbaka krafterna. Han ligger mest i sängen men har fått en specialbyggd rullstol som han har suttit lite i. Om någon vecka får han flytta till ett korttidsboende där det kommer att kännas som han är lite mer "hemma". Han följer noga med hur det går för Leksand och drömmer om att få åka till Hofors på Leksand-Brynäs matchen.



Vid pennan dottern Anna Hagberg

23 augusti

Nu är det frukost här på avdelningen. Jan-Eric har fått sova skönt och klarade av att äta lite frukost själv. Sömnen och ny medicin mot kramp har hjälpt att stabilisera läget. Han har inte så ont idag men behöver sova mycket för att orka med att äta och för att slippa kramper.

Han hälsar att "Jag kämpar som en jävel för att bli bra"

Tisdag 21 aug

Idag fick Jan-Eric komma till ett eget rum. Han har varit fortsatt mycket trött idag men stundvis har vi fått kontakt. Desvärre har han fortfarande kvar en del kramper som besvärar honom. Mycket mer än så vet vi inte utan vi får avvakta och se.

Han vill låta hälsa till alla där ute!

Måndag 20:e augusti

Idag är Jan-eric mycket trött och medtagen efter gårdagens kramper. Läget är mer stabilt idag. Han är mycket påverkad av alla mediciner och lite svår att få kontakt med. Imorgon om allt är stabilt får han flytta till ett eget rum.

Blommor undanbedes, en gåva till cancerfonden är bättre om ni vill visa er omtanke.

Söndag 19:e augusti

Idag fick Jan-Eric åka ambulans till akuten. Nu ligger han på avdelning. Han fick kramp anfall hemma. Nu väntar vi på prov svar.

Vid frågor ring jonas 0706683869
Eller Anna 0737756234

Var snäll och ring inte hem.


Lördag 18:e augusti

HaHar försökt få igång Aik-Leksand på webben men ej lyckats tyvärr.

Fredag 17:e augusti

F

Torsdag 6:e augusti

Idag kom hela matte fysik gänget förbi det var jättekul. Min gamla kompis från mellan och högstadiet Lars -Erik Astgård kom förbi med en påse goa bigaråer. Vi snackade en lång stund och hade det mysigt. Några dagar tidigare kom Kerstin min kusin förbi med en jättegod toscatårta hon bakat. Tack kära Kerstin.

tisdag :4eaugusti

Går bra att gå på toa på kvällen Christina från hemtjänsten hjälper mig bra. ser sista allsång på Skansen med Måns Selmerlöv. Det var riktigt bra nu ska jag sova för natten. god Natt alla. Kl. Är nu 22;05

Söndag 12:eAugusti

Idag lom sjukbilen 11,30 till stugan och körde hem mig så fint.

lördag 11augusti

Idag kokde vi 7 lovliga kråftor det var allt vi fick i år.:den jag fick var kanongo.

Torsdag 9augusti

Idag kom alla mina barn på besök. Det var jättekul! De var alla samlade för att prata med sjukvårdsteamet. 
 
Är fortfarande yrslig, orkar precis med toabesök, inte mycket mer tyvärr.
 
Imorgon åker vi och ska fiska kräftor i Leksand, ska åka liggande transport upp dit. Jag hoppas det ska gå bra, men jag har hjälp av väldigt många!
 
Jag ska därför försöka sova nu så jag är utvilad, God natt allihopa!
 
// Publicerat m.h.a. Oscar

onsdag 8:e augusti

Idagvlyckades jag duscha med hjälp av Anette och Cecilia från hemtjänsten, det var skönt. Tack Anette och Cecilia. anette Brossetnvar också på besök med en jåttegod chokladbakelse tack snålla Annette hon hjälpte Elin att plocka vinbär inträdgården. Också tack snälla Annette,Gonatt alla. Såg lite på os innan jag la mig för kvällen.

Tisdag 7:e Augusti

Var lite piggare idag peppar peppar. idag fick jag taktil massage av armar och ben av Anna från skjukhusteamet. Det gick bra och var riktigt skönt. På kvällen ska jag se allsång på Skansen. Med Måns Semmerlöv då ska Jonas och Marie vara med, någonstans på Skansen. Kommer ej in på programmet förrän på morgonen dåligt svtplay.se Idag var Cecilia kär kollega på besök.hon handlade åt oss på ICA maxi, Tack Cecilia.

Måndag 6:eaugusti

Idag kom Per Paulsrud förbi och fotsatte med att klippa gräsmattan. Tack snälla Per.

lördag 4 augusti

idag vann Leksand första träningsmatchen mot Färjestad med3-0 bra jobbat LIF annars var jag väldigt yrslig idag ytog mig ej till duschen men Hemtjänsten fick tvätta mig med tvättlapp det gick bra och var skönt. Nu ska jag snart ta Godnatt för idag.

Torsdag 2augusti

Idag är en dåligdag idag väldigt yrslig idag men med hjälp av Cecila påhemtjänsten lyckades jag gå på toa innan jag la mig. Nu ser jag lite på os imin ipad innan jag hoppar i säng för ikväll. gonatt alla

Onsdag 1augusti

Idag fick jag åka rullstol. Det var min kära kollega Gunnar som med hjälp av Ola från hemtjänsten fick ner mig på tomten. Jag fick på mig min fina Leksandsoverall jag fick av min bror Mats i måndags. Det var skönt att åka rullstol. Först runt landet men det gick trögt i det höga gräset, så vi åkte på asfalten runt kvarteret Det var skönt att Komma ut lite grann. Tack Gunnar
 

RSS 2.0