Söndag 18 mars

Idag har det varit en slö dag. När jag vaknade kände jag mig alldeles tung i  huvudet och trött. Känner ju av pollenallerggi och har också en släng av en lättare förkylning, dessutom kan cytostatika behandlingen i förra veckan göra att man är lite  slö. På fm låg jag och vilade och halvsov lite uppe på sängen. Efter lunchen blev det att ligga i soffan i gillestugan moch se vinterstudion med alpint samt skidspelen i Falun. Starkt av Calla att knipa tredje platsen. Damernas jaktstart var det lite spänning i. Fortsätter sedan med slutspels hockey ser AIK tyvärr vinna över Luleå och gåtill semifinal. För ttre år sedn gick ju AIK upp i elitserien strax före Leksand. Hoppas det är Leksands tur nästa år att spela slutspelshockey.
Kl. 17.00 kör Oscar in bilen till stationen han ska åka med tåget 17,37 till Uppsala. Jag kör hem bilen det går bra känner mig lite bättre på em.
Tittar på en Bond film  Casino Royale innan jag hoppar till sängs.
Det var allt idag i morgon blir det spännande då är det Djurgårn mot Leksand hoppas att många leksingar kommit över biljetter så att det är många blåvia i publiken. Detta tropts att de fegt bara har sålt sittplatsbiljetter till medlemmar i Djurgårn. De vågar inte ha matchen i Globen tråots att det blivit fullsatt där, de vill inte se ett blåvitt hav i Globen.
Jag är säker på att vi vinner över Djurgårn i morgon om vi spelar som vi gjorde i sista perioden.
Eller som jag skrek igår på läktaren inför den tredje perioden.
Heja laget ifrån Siljan visa nu den rätta viljan: Leksand hej hejhej (gammal hejaramsa från 70 talet)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0