Måndag 26 Mars

Vaknar efter att sovit hela natten utan att behöva gå på toa. Känns riktigt bra men jag är fortfarande snorig och hostar. Blir hemma idag ligger och vilar hela dagen. Ingen innebandy idag coachen får ta det lugnt idag. Jobbar lite med skolans hemsida lägger ut veckans matsedel samt skriver vilka dagar Ecole har öppet denna vecka på sidan Veckans Ecole. På em ser vi klart en bra Beck film vi började se igår. På kvällen ser jag lite slutspels hockey Skellefteå mot AIK. Hoppas Skelefteå kan tvåla till AIK. Imorgon är det LIFs tur attb ta revansche på Rögle nere i Ängelholm. Det är jag övertygad om att de gör. Ja nu kvitterar Skellefteå det är 1-1 10 minuter in i tredje perioden. Skit Aik tar ledningen med 1-2. Aik ångar på vinner med 1-4 till slut. Man får beundra AIK de är ett riktigt bra slutspelslag nu har de vunnit 5 raka matcher i slutspelet först mot ettan i serien och nu första matchen mot tvåan Skellefteå.