lördag 17 mars

på fm kom Jonas, Anna och Lukas förbi. Vi får passa Lukas några timmar medans Anna och Jonas får träna genom att springa runt Hosjön. så kul att ha Lukas hos oss vi går ut efter ett tag i trädgården Oscar och morfar leker med Lukas och bakar snökaka.

Här bakar Lukas och Oscar snökaka i trädgården.

Lukas tröttnar efter en stund och vi går lite runt kvarteret med vagnen. Det är nästan så han somnar, men när vi kommer tillbaka vill han gå in till momor som har satt på potatis och grönsaker till middagen. Lukas äter en stor portion av mormors goda mat. Ute jobbar Jan-Eric och Oscar i trädgården. Oscar klipper det som är kvar på äppelträdet jag klippte igår, jag kör all löv till komposten jag igår krattade ur rabatterna. Oscar är ju van trädgårdsarbetare sedan han jobbat många somrar först på svensk marktjänst i Borlänge och de senaste somrarna på parkförvaltningen i Uppsala. När vi står där så kommer Anna och Jonas. det är snart dags för middag slottsteken jag gjorde igår väntar. Jag går in gör såsen och vi äter en god middag och myser tillsammans. till efterätt får vi äppel och krusbärskräm som Elin gjort.

Vi äter middag och myser.


Nu efter niddagen ska jag sova någon timme innan vi åker till Tegera Arena och ser hur Leksand spöar Timrå det ska bli kul att se.En rapport och bilder kommer senare i kväll. och så hejar vi på Leksand.

Hemma Klockan är 23.00 vilken match . Vi stod upp i slutet av matchen, Men tyvärr Timrå gör mål i förlängningen och vinner med 2-3. Vi får tröstaoss med att vi tar en poäng. Men vilken upphämting Leksand gör i tredje perioden helt makalöst. Och bara en stolpe ifrån tre poäng. Vi hade inget flyt den här matchen. På alla våra chanser borde vi vunnit matchen med 6-2. Timrå hade flyt satt sina få chanser som i förlängningen då de i enda anfallet och första skottet gör mål.


Heja LIF här sitter vi och hejar påLeksand Jag, Oscar, Anna och Serena Maries kompis från Tyskland, som efter den här matchen också är leksing. Leksingar överallt leksingar.

Vi får vara nöjda med en  poäng och det fina spelet i tredje perioden då vi gick från 0-2 till 2-2.
Det var så när att vi fått in en 3-2 puck. Jensa Bergenström lurade målvakten och petar in den bakom han. Jag var övertygad att det var mål men pucken tar i stolpens insida och ut tala om oflyt. Men med det här spelet kommer nog flytet också kanske redan mot Djurgårn på hovet nu på måndag. Vi ligger i alla fall på delad andra plats med Timrå med 4 poäng. Rögle som spöa Örebro med 5-1 ligger ju etta med 6 poäng.

Innan matchen startades kom Sticko Per inåkandes på  skridsko och spelandes gitarr och sjöng intro sången Bröder det var mäktigt


Sticko Per sjunger Bröder på isen i Tegera Arena.

Man hyllade också bröderna Abrahmsson genom att deras tröjor hissades upp i taket.


Här går bröderna Abrahmsson tröjnummer samt bilder på dem upp i taket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0