Trettondagen 6 januari

Tittar på juniorvm matchen på morgonen när jag äter frukost hade spelat in hela matchen. Vilka killar oj så spännande att vinna i sudden helt fantastiskt go sweden go det gick ända fram till guld i år så härligt.
Går på fm en lång stavgångstur med Elin. Vi går upp till Rottneby ängen där vi tar en liten paus. Vi beslutar oss att gå till Hemköp i Hosjö för vi behöver mer av de goda apelsinerna. Efter att packat ryggsäcken full med apelsiner går vi hemmåt. När vi kommit hem ser vi att vi varit ute i nästan tre timmar i det sköna soliga vintervädret. Härligt att njuta av vintersolen. Äter lunch och sover lite på em men har klockan på ringning strax före fyra. Klockan ringer jag vaknar och rusar upp och ner till datorn in på s24. Det är ju hockey kl. 16.00 Almtuna mot Leksand. Efter första perioden står det 0-0 med lite fördel för Leksand som haft lite mer av spelet. 0-0 efter andra perioden också. I tredje perioden går Almtuna upp till 2-0. Det ser mörkt ut för leksands pojkarna. men bara 22 sekunder efter 2-0 målet reducerar leksand med ett fint mål av Jacob blomqvist. 19 sekunder senare då klockan stod på 16,37 gör Martin Janolhs ett mål helt på egen hand sätter upp pucken i krysset. Vilka krigare krigare. Förlängningen blir mållös och det går till extra straffar i andra omgpången gör Olimb mål och Almtuna missar. Ypiieee Leksand vinner med 3-2 och tar extrapoängen och går upp på kvalplats hoppas vi kan stanna kvar där för där hör vi hemma.