Onsdag 25 januari

På fm åker jag upp till lasarettet ska vara på blodmottagningen kl.8.00. Talar lite med syster först men läkaren kommer och jag får gå in i hans mottagningsrum. Det är en hjärntumörspecialist från Akdemiska i Uppsala.
Han visar mig den sista magnetröntgen bilden av hjärnan. Det kan tyckas att tumörcellerna har vuxit med några millimetrar, Men det kan också vara så att det är spår efter strålningen en sorts ärrbildning som kan uppkomma. Han ska visa bilderna för sina onkolog kollegor i Uppsala för bedömning. Är det så att de bedömmer att c tumörcellerna växt ska de sätta in ett annat cellgift som tas intravenöst.
Läkaren testade alla mina reflexer samt kollade balansen koordinationsförmågan. Det var helt ok enligt läkaren att jag kunde köra bil. Vilket jag hade gjort på morgonen det kändes skönt att få det bekräftat av läkaren.

När jag kommer hem går jag stavgång med Elin runt Helsinberg uppe i skogen och hem det var skönt att komma ut och röra sig lite.
Går ner till Ecole och äter lunch de har stekt fläsk med löksås som är oerhört gott riktigt läckert. Till efterrätt kunde jag inte låta bli att beställa in hallonpaj med vaniljsås som också var mycket läckert.

Går hem och vilar en stund får en tupplur på trekvart. Går upp och ner till skolan vi ska åka till Borlänge med miljöeleverna och besök DAkab som tar hand om all vår miljöfarliga avfall här i Dalarna.


Här är vi samlade med vår guide som guidade oss runt i anläggningen.

När vi kommer hem så går jag till cafeterian för där ska jag och min klass NV2A intervjuas och fotas av Falukuriren De vill göra ett reportage om klassens fin engagemang när de genom att t a kontakt med Leksands If fixade en matchtröja till mig.


Här syns jag med min LIf Tröjan och några av mina elever från klass NV2A min underbara klass.


Här intervjuas klassen av Falu Kurirens journalist

Oj Leksand gör 2-3 mot Örebro nu i andra perioden Gabbe sätter den HUrra och i powerpoint det är femte matchen i rad Leksand gör mål i poweplay.
Skit Örebro kvitterar efter 9 minuter i tredje perioden.
Oh Timander Får ett skott rätt på munnen blöder som bara det skit också. Får han kliva av blir det svårt han är en försvarsklippa behövs så väl nu. Fan örebro gör 4-3 fan också. Kämpa nu Leksand det är 5 minuter kvar.
Timander tillbaka vilken krigare sydd i underläppen men det är bara 2minuter och 46 sekunder kvar av matchen.
Matchen slut och ännu en förlust mot Örebro det var inte bra trots att Leksand stundtals spelade riktigt bra och nog vann skotten. Känns surt när de också fick ett mål bortdömt. Nu får ni komma igen och spöa Mora på fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0