Söndag 29 januari

Kl är snart 10 . jag ska åka med Anna och Jonas till Sörskog för att åka skidor. solen skiner utanför det ska bli härligt. Det är fullt av sidensvansar i paradisäppelträdet smaklig måltid . I Sörskog är det ett härligt vinterväder -7 grader solsken och mycket snö. J ag åker först 7km spåret. Det går riktigt bra inte någon kanonfart men hyfsat mycket bättre än förra gången i Sörskog. Det är helt underbara spår och så grannt med all snö på träden.

Solen skiner över myren det var helt underbart.

Man kan nästan tro att man är uppe i fjällen så mycket snö är det träden är alldeles överfulla med snö.

Det är riktigt varmt och skönt i solen. Det känns så bra så jag åker 5km spåret också skönt att staka på över myren. Anna har åkt 13km och 7km och Jonas 13km, 7km och 5km. När jag kommer hem och har duschat väntar en god gulashsoppa Elin lagat på fm. Oj vad gott det smakade. Leker lite med Lukas han gillar att slå på tangenterna på den gamla datorn som står uppe i lekrummet. Lägger mig och vilar somnar till en stund men måste upp det är ju match på s24 Borås mot Leksand. matchen börjar och Lif gör mål tidigt men Borås kvitterar men första perioden vinns av Leksand med1-2. I andra ångar leksands pojkarna på och vinner den perioden med 0-2. Lif får börja sista perioden med 1-4. Det kommer de aldrig att tappa så segern verkar säker. Där slank femman in efter ett jättesnyggt anfall tror det var Janols som la in den. härligt nu är det avgjort. Superstars som är där hejar på Lif vi är de bästa. Jaa vinst med 1-5 och tre sköna poäng.
Avslutar kvällen med att lägga in några länkar till artiklar på sidan HBO i media.
Kikar också lite på fotboll det är Milan som spelar mot Calgari Milan leder med 2-0 det är 70 minuter in i andra halvlek heja Zlatan.
Nu blir det godnatt ska upp tidigt i morgon ska ju börja med biologi pch kemi stuga där eleverna ska få hjälp med problem i biologi och kemi. Det ska bli spännande och se hur många som kommer och vilka problem de har.