Tisdag 21 februari

GPå fm går vi stavgång i härligtsolsken. Vi går ut till Korsnäs svänger av går förbi ÖB och till Roxnäs. Där rastar vi lite på en bänk. Jag äter en clementin. Vi fortsätter efter stranden över isen till Hälsingårdsbryggorna. Vi vilar en stund innan vi går hem.

Här njuter jag av solen vid Hälsinggårdsbryggorna

Jag går in på skolan matar fiskarna. Jag tar en vända till personal rummet Jörgem Enberg en gammal kär kollega som nu är glad pensionär. Hade idag på mellan9,30-10,30 bjudit nv-arbetslaget på hembakta semlor. Tyvärr så missade jag det men promenaden var nog nyttigare för mig.
Under lunchen senare ringer telefonen det var Jörgen han undrar om jag har sett burken på altanen. Nej det har jag inte, vi går ju in via källare. Jag går genast ut och kollar där ligger en burk med två semlor. Du är allt för ssnäll Jörgenmen tusentack det ska bli kalasgott att få äta din goda semla.
Efter lunchen åker viförbi Ica Maxi lämnar igen en juiceflaska som var jäst. Vi handlar lite också innan vi åker till Lasarettet. När vi kommer till blodmottagningen kommer läkaren direkt ut och tar emot oss. Vi får komma in direkt det är en kvinnlig onkologspecialist läkare från Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Jag får veta  att den här cellgifts behandlingen ska pågå i 3 cykler om tre behandlingar i varje. Jag har fått två behandlingar i första cykeln och ska få den tredje och sista behandlingen nästa måndag. Sen blir det totalt 6 behandlingar till i två cykler.
 Efter vdessa behandlingar blir det magnetröntgen.  Då blir det spännande beroende på hur de bilderna ser ut kan vi få tre olika scenarior.
1. Om jag har tur har alla tumör celler dött.

2. Tumör cellerna har minskat celllgifterna minskar tumör tillväxten och håller tumören i shack.
Då kan cellgiftbehandling avslutas för ett tag. Jag får gå på magnetröntgen regelbundet. Sker ingen tillväxt är det ok. Växer tumören till sig blir det nya cykler med cellgifter. Och så här kan det fortsätta flera år.

3. Tumörcellerna har växt, Då blir det att prova en annan variant av cellgift.

Att jag mått så bra under den här nya cellgiftsbehandlingen är mycket positivt. Tydligen har jag bara grundkondition samt att jag håller igång hela tiden vilket är mycket bra.

Vi åker hem jag är lite trött så jag lägger mig en stund och vilar, somnar så den stunden blev nästa 2 timmar.
Vaknar äter middag och jobbar med detta inlägg smat med att installera skrivare mm till den stationära datorn allt går bra.
I morgon är det en ny match för Leksand  mot Almtuna den ska jag se på S24. Nästa onsdag blir det live i Tegera Arena då möter LIF rögle i sista hemma matchen det ska bli kul att se den.
Godnatt allihopa nu ska jag ta en kopp te och äta Jörgens goa semla innan jag lägger mig.


Runn i solljus idag på fm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0