Lördagen 25 februari

Anna och Lukas kommer förbi på fm. Vi går alla en promenad Lukas somnar snart skönt i vagnen. Vi går genom Haraldsbo upp till Helsingberg vi sätter oss på en bänk i solen och äter en clementin. Vi går ner mot Ok och hem.
Lukas vaknar när vi kommer fram men då hade han sovit i 1,5 timme.

Jag äter lunch efter att ha duschat och fixat veckans tips. Nu är det ju tipsSm och det vill man ju inte missa. Såg just att jag låg på 39929:e plats med 19 rätt efter tre omgångar.

Sover en  stund innan det är dags att gå upp och fixa allt inför matchen Karlskoga- Leksand so börjar 16.00 och sänds i viaplay.
Efter en period leder Leksand med 1-0 LIF hade jättebra tryck i drygt halva första perioden, dock åkte leksingarna på några utvisningar i sslutet och BIK/Karlskoga kom igen mer i slutet av perioden.
Det är hitills en mycket jämn match. Bra ös på läktarna superstar håller igång bra trots att matchen spelas borta.

Oj Karlskoga lyckas kvittera i andra perioden efter drygt 7 minuter. Ypieeeeeeeeee Leksand återtar ledningen efter att LillFoppa gått in på  mål och skjutit ett skott som det blev en retur på som Lucas Sandsström sätter  lätt i öppen bur.
Efter två perioder är det fortsatt ledning för Leksand nu med 1-2.

Tredje perioden börjar Leksand har en gubbe i utvisningsbåset. Jäklar Karlskoga kvitterar till 2-2 i powerplay.
2-2 håller sig hela perioden ut. Det blir en pinne till varje lag. Nu blir det förlängning och där är Karlskoga lite mer på hugget men Leksand hade ett par riktigt bra chanser men Karlskoga forcerar in 3-2 i slutet av förlängningen och vinner maatchen och tar  extra poängen. Leksand ockh Karlskoga har nu samma poäng 96 men Leksand har bättre målskillnad än Karlskoga så vi behåller andra platsen bara två poäng upp till Örebro och första platsen. Ett bra resultat för LIF var att Västerås fick spö uppe i Sundsvall. Vi ligger nu 7 poäng före Västerås som har 4:e platsen och det är tre matcher kvar för Leksand var av två hemma matcher. Vi är mer eller mindre säkra nu på att ta en kvalplats. Om inte på måndag hemma mot Trja så tar vi Rögle på onsdag i Tegera Arena. Den matchen har jag redan köpt biljetter till. Det ska bli kul att se.

Resten av kvällen jobbar jag med en nyhet om friluftsdagen för naturshemsida samtidigt som jag ser eller rättare sagt lyssnar på melodifestivalen.