Fredag 17 februari

Går upp tidigt även idag kvart över 6. Vi ska åka med ett målarjäng till Mora för att se Peter Dahls utställning på Zorn museet. Vi tar bussen in till stan där får vi vänta en halvtimme innan buss 70 kommer 9.15 för vidare färd till Mora. Resan dit går fint jag sover en hel del är rätt trött. Det var ju en heldag i torsdags då jag var med på sjukhusdagen. Vi anländer till Mora ca 50 minuter över 11. Vi går fram till en thai restaurang som ligger alldeles nära Zornmuseét. Marianne Michels hade bokat bord åt oss där. Det var buffé så vi åt rätt mycket av huvudrätterna. Till eferrätt var det Rättviksglass. Det var ett mätt och belåtet gäng som lämnade thai restaurangen för att gå över till Zornmuseét. Peter Dahls utställning var mäktig vilken konstnär. Starka färger det var en mycket fin och intressant utställning. I botten våningen fick vi se hur en av hans målningar växer fram där han berättar till ett bildspel. Utställnings info några bilder på Peter Dahls tavlor Vi tar sedan bussen som går 15,15 hem till Falun. Vi kommer hem strax före sex det var skönt att komma hem i tid. Det är ju hockey ikväll Södertälje -Leksand. Efter två perioder står det 1-2 till Leksand. Det är dock en jämn och väldigt spännande match. Kan nog gå hur som helst i tredje perioden. Leksand har dock kontrollerat spelet rätt bra, men efter att Södertälje reducerade til 1-2.har de kommit upp en hel del. Leksand brukar göra starka tredje perioder så vi har hoppet att det ska bli LIF seger och tre sköna poäng.
Ypiie Leksad gör 1-3 i mitten av tredje perioden. Oj nu är det 3 minuter kvar och Södertälje får en utvisning. Nu är det nog klart vi tar tre poäng idag kanonbra.
Oj Filip Forsberg gör puckout 26 sekunder kvar Södertälje har tagit ut målvakten spelar 6 mot 4.
Jävlar de gör 2-3 16 sekunder kvar fy fasen vad spännande.
Jaaaaaaaaaaaa Hurtubise gör 2-4 i tom kasse. 6:e raka vinsten för leksand, och 4:e raka segern mot Södertälje.