Onsdag 21 september Premiär i Tegrera Arena

Detta skrivs dagen efter för igår gick allt på ett snöre. Frukost sedan gymma lite vila lunch. Upp till strålningen tillbaka till hotellet, plockar i ordning väskorna ut, och iväg hem med sjukresebussen. Hem äter mat tar på mig matchtröjan, halsduk samt medicinen jag ska ta kl 8.  Annas Jonas kommer och hämtar mig, även Jonas och Marie hänger med de kom från Borlänge. Full fart iväg till Leksand. Vi kommer fram till Tre Kullor 18.30 där min mamma har fixat parkeringsplatser. Där träffar vi Ulf Forsberg Farfar Foppa Filip Forsbergs farfar. Det var ett kärt återseende. Nu var vi framme till det vi tummadepå att vi skulle vara då vi var inlagda på avd 85 Se tidigare inlägg- Tokiga leksingar sal 12

Vi sitter på sektion A2. Tyvärr hade man hittat på att byta sidor så nu fick vi samt klacken se hemmamålet i två perioder både i första samt sista perioden. Vi fick se många mål men tyvärr inte dom man ville se utan Örebros mål. Matchen är jämn Örebro tar ledningen två gånger men Leksand kvitterar. I sista perioden ligger Leksand på bra men får inte in pucken. Men ridå snyft slarv i egen zon 3-2 till Örebro det är 56 sekunder kvar. Leksand tar Time out målvakten ska ut. Men Pelle Prestberg gör en Indianer bakom ryggen till Conny Strömberg som lurar Pelle med ett rop. Pass fram och mål 4-2 till Örebro och det är mörkt. Det var dock en spännande och fartfylld match där Leksand spelade riktigt bra men var lite för inneffektiva runt mål. Hanses hade inte en bra dag borde ha tagit minst ett par av målen.  I sista perioden fick Filip Forsberg bara göra ett byte. Det tycker jag var dumt agerat av Christer då han är en riktig måltjuv.

Nu kommer Mora att få sota för det här på Lördag då blir det seger och revanch för våren debakel.

Klacken med ny klackledare.

Emil Nilsen avtackades för sina insatser för Superstars och för läktarkulturen i Leksand. En tjusig banderoll hissades upp på Norra stå.

Ulf och Jan-Eric på sina platser å premiären i Tegeras Arena. Ni lyckades att komma i form till premiären bra kämpat gubbar.

Efter matchen fick vi  träffa Filip Forsberg utanför spelar ingången. Han fick skriva sin autgraf på våra tröjor. Vilken härlig kille tack för det och för att du ställde upp och träffade oss efter matchen. Sen tog han sin cykel och cyklade hem häftigt.