Lördag 24 september

Oj 3 månaderr kvar till julafton. Jaaaaaaaaaaa Mål Leksand 12,23 i andra perioden norsken Ken Andre Olimp gör 0-1 till Leksand. Shit 1-1 Timander utvisad,
Idag fick jag sova länge det var mycket skönt. Cyklar iväg 11.00 cyklar runt Varpan den längsta turen hitills, det gick bra men inte riktigt samma fart som innan, Fick gå uppför ett par backar.
Fan 2-1 till Mora 12 minuter i tredje perioden.
Handlar lakrits på Ica Maxi innan jag cyklar hem. Har en sån dålig smak i munnen det är strålningen och cellgifterna som gör det. Men enligt en annan patient på patienthotellet skulle lakrits vara bra och det stämde när jag käkade lakrits försvann den otäcka smaken.
Fan va trist 3-1 till Mora i öppen bur. Shit 5:e raka segern för Mora. Trots allt bra spel av leksand men fortfarande så svårt att sätta puckarna. Prestberg inte alls bra än.
Men det är två matcher redan i nästa vecka påmåndag och tordag fullpoängare där är vi med igen, Ingen panik serien är lång bättre att vara på tå i kvalserien. För i år ska vi vara tillbaka upp ur skiten till eliten. Heja LIF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0