Lördag 8 oktober

En dag då vi handlade lite. Elin och jag cyklar in till stan för att köpa lampor till sovrummet. Går in på Bergnils och ser på kylfrys som vi har planerat att köpa då den gamla läcker lite och drar mycket ström. De har en Huskvarna som vi tidigare har sett på Elon men de har en i silver till samma pris som en vit. Vi får fundera lite cyklar till lampaffären vid fisktorget Veronika (gammal elev till mig från Svärdsjöskolan) hjälper oss vi hittar en fin svart klotformad lampa i taket och en fin svart bordslampa. Vi satsar på Led lampor mycket dyra men de drar mindre i ström och ska hålla i 50000 timmar kanske i 50 år ingen vet än. Men de är mycket miljövänliga drar bara 3,3 Watt. På vägen hem går vi in på Bergnils och beställer kylfrysen den kommer hem antingen onsdag eller torsdag.

Hem till luch för nu var vi hungriga.

Efter lunchen går vi ut på nätet och beställer hos Ikea en byrå, sängbord samt en fåtölj. Jag hade i Uppsala kollat upp dessa och Elin litade på mitt omdöme. rätt smidigt att få det transporterat till dörren.


Det var allt idag. God Natt alla ha en skön söndag.


Här lampan i taket.

Kommentarer
Postat av: Oscar

Hej pappa!



Vad fint det blir! Spännande med ny kyl och frys! Är det en kombo som ni hade innan med frys nedtill?



Hoppas allt är bra!



Kramar!

2011-10-09 @ 14:39:24
Postat av: Anonym

Hej Oscar

Allt är bra ja det är kyl/frys Huskvarna som är 2 m hög då får vi större kyl än vi har nu. Blir bra i jul när vi ska få plats med julskinka sill mm.

På onsdag blir det Lif-Södertälje med Annas Jonas. Nu kommer Foppa göra fler mål hoppas det lossnat nu.

Kram från Pappa

2011-10-09 @ 20:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0