Fin form idag på fm handlar jag och Elin på Willys. Vilket skitväder jämfört med igår får hoppas att vädret vänder.
Sover lite efter lunch som vanligt. vaknar till efter ett tag ringer det på dörren.
Går upp öppnar dörren men ingen där går till fönstret en främmande bil står utanför garaget. Ur kliver kusin Ulla- Britt med make Kjell-Åke. Javisst får ni komma in de har med sig en underbart fin blomma från kusinerna i Tibble. Vi pratar och det är jättetrevligt med besök.

Här är den fina blomman Christmas Rose väldigt fin.

Leksand torskar
Kl 19 är det match igen på Viaplay Sundsvall - Leksand. En på papperet enkel match för Leksand. Men jag vet sen tidigare att Leksand har haft svårt för Sundsvall borta och förlorat en del matcher där uppe.
Det börjar inge bra 2-0 rätt snabbt på två powerplay för Sundsvall. Det står 2-0 till Sundsvall efter första perioden. I andra perioden  får Leksand Power play men blir av med pucken och Sundsvall gör mål i boxplay typiskt. 3-0 till Sundsvall. Leksand har många powerplay men puckuslingen vill inte in. Men i ett powerplay i slutet av perioden kan Leksand via Jens Bergenström sätta 3-1 snyggt uppe i krysset.
Nu förväntar man sig full fart på leksingarna i tredje perioden. Hyfsad fart men inte mer Sundsvall sticker upp och har farligare chanser än Leksand. Men i ett powerplay i en tilltrasslad situation framför Sundsvalls målvakt Brage lyckas KenAndre Olimb peta in pucken under Brage. Efter videogranskning blir målet godkänt 3-2 nu och nästan 10 minuter kvar av  matchen nu kommer LIf tänker man. Men aj så svårt det var idag det är Sundsvall som har de hetaste chanserna. Även Lif har chanser men de är rätt uddlösa kom igen leksands pojkar. Men ack Sundsvall bryter ett anfall och gör snyggt 4-2 ridå det är 5 minuter kvar. På slutet tar leksand ut målvakten men de får inget tryck man väntar bara på att Sundsvall ska sätta 5-2 i tom bur, men det nöjet fick dom inte.
Men Leksand torskar med 4-2. Trots att de vinner skottstatistiken med 38-21. Utan det är som det var tidigare i serien en massa skott och chanser men inga mål. Det gäller nu för Leksand att studsa tillbaka snabbt och spöa Örebro hemma på lördag.