Lördag 26 november

Vaknar med hemsk huvudvärk får ta två panodil. Går upp efter ett tag för att äta frukost som en blixt blir jag plötsligt illamående och måste springa in på toa och kräkas. Jobbigt Elin ringer till Jonas och han kommer med blåbärssoppa och skorpor tack snälla Jonas. Blåbärssoppa och skorpor går ner som tur är. Kul att träffa och snacka med Jonas. Kan äta lite laxsoppa till lunch det går bra den värsta stormen verkar vara över som tur är.
Sover lite efter lunch men har klockan på ringning 10 minuter i fyra. Det är ju match på S24 Leksand - Rögle.
Leksand är helt överlägsna hela matchen vinner skotten med 52 -21 . Men matchen slutar 1-1 och det blir förlängning och straffar. Leksand sätter ingen straff men Rögle sätter 2 så Rögle vinner matchen och tar extra poängen. Helt onödigt Leksand borde avgjort under ordinarie tid med den kanonad de utsatte Rögle målet med. Men ibland är det bara så puckuslingen vill bara inte slinka in.
Leksand fick ett mål bortdömt men vad jag såg på tv bilderna låg pucken fri så enligt mig var det felaktigt domslut. Ser på Lifs hemsida att Salo värvat backen Patrik Hersley för resten av säsongen. Kan vara en bra back i powerplay är högerfattad och bra skott det har vi saknat vi behöver en Hucko back.
Han blir klar mot Örebro på Lördag vore kul att se den matchen live hoppas det blir bättre fart på gubben i nästa vecka.
 missa inte studio 19 godis för alla leksingar.  Studio 19 avsnitt 3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0