Fredag 18 november

PÅ fm åker Oscar och jag till Ford. Vi får ett bra besked på måndag när Oscar ska lämna in bilen får han en lånebil. Vi får även en lampa till höger halvljus som inte fungerar det ifall vi skulle byta själv annars gör dom det på måndag. Vi åker ej till Leksand idag vi ser matchen hemma istället via S24.

Vi åker upp till Ica Maxi för att handla först går vi in på Intersport för Oscar behöver en ny vinterjacka. Efter lite provande hittar han en jättefin jacka. Vi går över och handlar på Ica Maxi skönt att ha bil när man ska släpa hem två drickabackar.
När vi kommer hem till lunch är Lukas och Jonas på besök åh så kul att mysa med Lukas. Han vandrar själv mellan mormor och morfar.
Efter lunch blir det som vanligt någon timmes sömn.
Vaknar vi käkar middag och sedan blir det lite jobb vid datorn ska försöka göra en nyhet om HBOs Öppet Hus. Hinner lägga in nästa veckas matsedel också.
Men nu är det match allt är klart i Gillestugan lite öl och godis. Tröjorna sitter på nu Leksand nu tar vi Almtuna.


Jonas, Oscar och Jan-Eric jublar då Leksand gör mål i soffan i gillestugan.


Här är matchen i full gång.

Det blev en spännande match som Leksand såg ut att ha i sin hand i 2:a perioden då det stod 2-0 det efter att Leksand gjort mål då de var en man mindre. Tyvärr så låter dom Almtuna göra samma sak då Leksand hade powerplay och borde ha stänkt in 3-0 då de spelade 5 mot 3. Då gör Almtuna mål mycket retligt. När Almtuna sedan strax före pausvilan gör 2-2 i powerplay blir det nervöst inför tredje perioden.

Men Leksand är starka i sista perioden gör rätt snabt ett mål 3-2 till Leksand skönt.
Håller 3-2 länge får ett powerplay och tro det eller ej men Leksand genom Ryno stänker in 4-2.
Bara 4 minuter kvar det känns lungt. Ja det ordnar sig Leksand vinner med 4-2 tre mycket sköna poäng då både Malmö och Västerås vann de lag som ligger efter Leksand och nosar på en kvalplats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0