Norge mina tankar går dit

Lördag 23 juli på Falu Lasarett. Mina tankar går till Norge det oerhörda som inträffat där. Det är mycket svårt att fatta, Så många oskyldiga kallblodihgt ihjäl skjutna. All stöd till de överlevande  och anhöriga som drabbats.

Här är en blogg av en deltagarna på Utoya. Mycket stark läsning. Prableen Kaurs blogg

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Ja,det är så oerhört tragiskt. Unga människor som engagerar sig för att göra världen bra får sätta livet till. Och alla runt som ser och upplever detta.....och dessutom ett sönderbombat Oslo!

Jag är så tacksam att vår August klarat sig helskinnad. När bomben exploderade befann han sig på Karl-Johan ca 200 m från bomplatsen. Han upplevde smällen, kände tryckvågen och såg den enorma rökpelaren. Efter en tung arbetsdag idag sitter han nu på tåget mot Stockholm. Imorgon flyger han, Linnea och hennes pojkvän till London och möter upp Axel som är ute och tågluffar och som fyller 23 år i morgon. Det känns skönt att han lämnat Oslo. Kram Cecilia

2011-07-23 @ 20:13:21
Postat av: Jan-Eric

Skönt att höra tänkte just på hur det var med Axel. Ja det är ju helt ofattbart. Tack för goa chokladen har käkat av den ikväll. Hoppas du och din familj har det bra.

2011-07-23 @ 22:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0