Möte med Läkaren


Pappa vilar nu efter möte med Läkaren.


Oscar var med på mötet med läkaren där vi fick veta mer om hur operationen hade gått. Operationen har gått  som planerat. De har lyckats ta bort så mycket de vågade utan att riskera något. Svårt att veta om något av tumören är kvar, små fragment som inte gått att skära bort kan finnas kvar. Röntgen med kontrast är planerat till imorgon och då kan man få svar på om det är något kvar.
Läkaren befarar desvärre att tumören är Elakartad, men man vet inte säkert förens svaret på biopsin kommer inom sju dagar. Allt tyder på att den bara har växt i huvudet. Om pappa är pigg och kry imorgon kommer han antagligen att få komma till Falun redan på fredag.
Anledningen till pappas huvudvärk är att det finns luft i skallen, luften kommer dock försvinna inom en vecka.
Det kommer inte bli någon till operation om något är kvar är det så litet att det inte går att skära bort. Det kan isåfall bli tal om cellgift eller strålning eller både och. Läkaren sa att det inte brukar påverka kroppen så mycket när tumören sitter i huvudet.
Pappa har ätit både lunch och middag och envis som han är så tog han tre stycken knäckebrödsskivor, det som är mest svårtuggat. Tuggmuskulaturen går över såret och det gör därför ont när han tuggar. Trots smärtan så ville han inte bli utan sitt älskade knäckebröd!

En hälsning från Pappa är att han är väldigt trött men mår annars bra! Han ligger just nu och sover lugnt bredvid mig när jag skriver detta inlägg! Han ville vila upp sig till fotbollsmatchen som börjar senare ikväll!Vi kämpar på vidare allihopa tillsammans med pappa. Krigare!
Pappa har kämpat i sig sin middag och sitt älskade knäckebröd
Pappa i dagrummet efter att han kämpat i sig middagen!
Med detta stöd tar sig pappa fram genom avdelningen
Pappa visar upp sitt transporthjälpmedel! (Det blir inte några försök att tangera korridorsrekordet)

// Familjen med Oscar som rapporterare

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hälsa Jan-Eric så gott! Härligt att Jan-Eric har en så fin familj runt sig. Det är den bästa medicinen för honom. Varma hälsningar från kollegan Cecilia

2011-07-13 @ 17:50:35
Postat av: Kristin Thored

Från en hårdbrödälskare till en annan, det känns skönt att veta att det finns fler som sätter hårdbröt framför huvudvärk =)

Jag önskar dig all lycka till och hoppas innerligt att de fick ut hela tumören så du kan visa upp den för eleverna i sen! Med den här stöttningen från familjen och den livsgnistan blir det garanterat Vasaloppet-12!

//Kristin

2011-07-13 @ 23:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0