Första måltiden på NIMA

Nu har redaktionen flyttat in på NIMA hos vår älskade far, man till vår underbara mor, morfar, lärare, Leksing, äkta krigare, vasaloppstok, ja listan är oändlig men det är vår allas Jan-Eric Hagberg! Vi skriver för fullt och undertiden avnjuter vår far sin första måltid på sin andra födelsedag den 12.e juli 2011. Måltiden består av en ostmacka samt ett glas körsbärssaft, Jan-Eric säger till sjuksköterskan, ”Detta är en av den godaste ostmackan jag någonsin ätit”.

När jag (Marcus) och Oscar först kommer till avdelning 2 i hus 85 så går vi såklart in på fel avdelning, ”hur var det nu igen, NIVA eller NIMA?”. Vi chansade på NIVA, men det var såklart fel, men en snäll sjuksköterska hjälpte oss till rätt avdelning och sal. När vi väl äntligen får träffa vår far ligger han i sängen och ser jättepigg ut, han fäller några tårar för han blir så rörd över att se oss. Det går en slang från hjärnan som det kommer blod ifrån, han har ont i huvudet men han är full av energi och väldigt pratglad. Han kommer genast på idéer till nya historier till bloggen, vi visar även hans blogg för en sjuksköterska som heter Sofia. Det visar sig visst att hon har studerat på Haraldsbogymnasiet och farsan lyser upp på en gång, ”det här måste vi skriva om!”. Ni som läst tidigare inlägg vet att han redan träffat på läkareundersköterskafrån trakterna i Falun och som pluggat på HBO eller Svärdsjöskolan. Detta blir den 4.e sjukhuspersonal med anknytning till pappas arbete, vilket sammanträffande!!! Sofia blir väldigt intresserad av pappas blogg, vi pratar även om lite gamla lärare hon haft och hon pluggade även med en kompis till Oscar. Världen är liten!

Nyheter om operationen:


Imorgon kommer läkaren som ska berätta mer ingående om operationen och tumören. De har skickat ett prov till Stockholm för att veta vilken sorts tumör det är, det kommer dröja några dagar innan vi får svar från det.

Ps. Lite bilder från NIMA kommer senare Ds.

// Marcus och Oscar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0