Dan före doppare dan 23 december

På fm åker vi runt och uträttar en massa ärenden jag, Oscar, och Marcus. Slänger först returer vid återvinningen vid Ok. Vi åker sen förbi Dalvikskvarn där vi köper en ny snösläde i plast samt en ny snöskovel.Vidare upp till Ford på Ingarvet där jag betalar den senaste  reparationen med Fprd Kortet vi får rabatt för isättande av lampa som de glömde i första servicereparationen, det var sjysst. Fortsätter ner till centrum där vi småhandlar lite Oscar och Marcus handlar sina tre julklapar. Jag köper nya innebandy strumpor samt töklister på Intersport. Träffar där Jörgen som jobbar lite extra där. Mycket kul att snacka lite skidor och annat med han.
Sen åker vi upp till Siba där jag köper skrivar kabel till nya laserskrivaren lite fotopapper  och DVD skivor.
Vi fortsätter in på Ica maxi där vi handlar det sista inför julhelgen det är ej så knökfullt så det går riktigt bra.

Hem där Elin lagat jättegod Lasange som vi äter med god aptit.

Sover efter lunchen över 1 timme mycket skönt.

När jag vaknar står Marcus och Oscar i köket och lagar mat. En läcker laxsoppa med spenat och till det lägger man på färska räkor . Den var verkligen god.


Oscar och Marcus vid fisksoppgrytan i köket.

Efter middagen klär vi julgrqanen som nu står så fin i stugan,



Julgranen står så grann i stugan.

På kvällen får jag gå ut och skotta lite blötsnö med nya snöskoveln samt sanda ordentligt så inte Elin ramlar imorgon då hon hämtar tidningen. En granne Lars kommer förbi vi snackar en hel del innan jag går in.
Till kvällsteet äter jag en hårdbrömacka med min inlagda sill det var jättegott så den gör nog succé i morgon på julafton hemma hos Jonas och Marie i Strandbro Borlänge.
Alla julklapparna är inslagna och strumporna fyllda med lite av varje. God Natt nu kan man gå till sängs och sova gott.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0